Mindtuning

Burnout Risicogroep

Burnout risico

Zoals opgemerkt, is het opvallend dat dat burnout het meest voorkomt in beroepen waarin contact met anderen centraal staat. ‘Vrouwen lopen meer risico dan mannen'? Vast.
Doe er wat aan. Bij Burnout behandeling vindt u alle oplossingen.

Maar het draait vooral om uw score op de genoemde innerlijke factoren. Is deze (te) negatief, dan loopt u een risico. Tel hier een aantal negatieve omgevingsfactoren bij op. En de kans dat er iets ‘knapt' vergroot.

Gemene deler

Wat mensen met een negatieve(re) score op de innerlijke factoren met elkaar gemeen hebben, is dat ze ‘op een bepaalde manier' tegen dingen aankijken. Dit is vaak gevormd voor hun 16e levensjaar. Of onder druk van bepaalde omstandigheden.
Doe er wat aan. Bij Burnout behandeling vindt u alle oplossingen.

Burnout therapie

Burnout heeft dus niets met zwakte te maken. Wél met een innerlijke representatie van de ‘werkelijkheid', die in het nadeel werkt. Een goede therapie is dan ook gericht om deze representatie bij te stellen.
Doe er wat aan. Bij Burnout behandeling vindt u alle oplossingen.

Direct aan de slag
met het oplossen van je probleem?

Dat kan nu ook online!
Klik HIER voor meer info.

Meester over je gedachten

Boek: Meester over je gedachten
De manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Vimeo icon
YouTube icon